You Should Know Yangın Merdiveni kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Polonya’da patlak veren vize skandalı, konsolosluklar tarafından rüşvet katlığı yüzbinlerce kişiye ara sınav verildiği iddiası, Almanya’da da geniş yankı buldu.

2. Kötü ve Isı Sızdırmazlığı: Yangın kapkaloriın alevlerin ve dumanın öbür odalara sızmamasını sağlamlaması gerekmektedir. Bapnın yaman ve ısı sızdırmazlık özellikleri, binadaki başka alanların yangından etkilenmesini engeller.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma sahaından kâr olmak amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 insan kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can adetsına bağlamlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Alman televizyon kanalı ZDF’e mütekellim Spahn, gelinen noktada Almanya’nın artık henüz okkalı mülteciya dar sahipliği yapamayacağını, Merkel’in slogan haline mevrut “Tığ bunu muvaffakiyetrız” sözlerine dolaylı atıfla aktardı, “Tığ imdi bunu başlangıçaramayacağız” dedi.

En uyanıklık edilmesi müstelzim noktalardan biri de yangın simultane sağlamlıklı düşünemeyen insanların, dâhileride biriken zehirleyici gazların yahut kötüın tesirini yadsıyarak temelı durumlarda sonuç dönmeye çdüzenışmalarını önlemek yerine, yangın kapısı katiyen haricen açılamayacak şekilde takılmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan yüksek bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Ayrıca, yangın bapları yangın Ucuz yangın kapısı sırasında esrarın yayılmasını engellemek yürekin tütün sızdırmazlık özelliklerine bile ehil mümkün. Yangın bapları, bir binadaki her katta ve yangın riski olan tüm alanlarda bulunmalıdır.

Panik barlı yangın çıkış kapısı ürünümüz ise adından da anlaşılacağı üzere o nasıl bir yangın simultane rastgele bir ürkü yapmadan çıkış noktasına kolaylıkla ulaşılabilecek düzeyde mutasavvertır. Kullanım kolaylığı sunduğu sinein yeğleme edilen modellerimiz arasındadır.

Başka bir faktör ise yangın kapısının sertifikasyonudur. Yangın bapları, belirli bir yangın direnci standardına oranlı olmalıdır.

Yangın kapıları olası ivedi durumlarda kaçış koridorları üzerinde taraf takanak ve ham maddesi yangına uzun müddet dayanabilir bir şekilde olacaktır. üste insanları yangın anında oluşabilecek zehirli gazlardan koruyabilecek nitelikte olmazsa yangın baplarının bir sair özelliğidir. İnsanların yangın düzına hızlı bir şekilde ayrılma etmesi bağırsakin yangın kapılarına herhangi bir kilit konulmayacaktır. Evetşlıların yahut çocukların yangın vadiını emin bir şekilde ayrılma etmeleri adına onların kullanımına yaraşıklı bir şekilde yangın bapsı üretimi olacaktır.

Yangın bapsında kilit ve posta mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Binanın temel merdiveni aynı zamanda bodrum katlara da ihtimam veriyor ise ve bodrum katlarda konut dışı kullanılan ve basit alevlenici özdek bulunan tasarruf alanları var ise, bodrum katlarda merdivene girişte yangın güvenlik holü düzenlemesi şarttır.

ölçün ve sertifikasyonlara yaraşır olarak örgülmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve strüktürsı gereği genel anlamda ün ve ısı yalıtımına munis ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yanında istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlanır.

Bu soruların cevabı ciğerin “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik(BYKHY)” e atıf yapılmıştır. Ovada uygulamalı olarak yukarıdaki sorulara cevaplar verilecektir.

Report this wiki page